Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sexet uden former?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja, du har bestemt en chance. Jeg tænkte præcis som dig at der da ikke var nogen der ville se til min side for jeg har heller ingen former. Tænkte at drengene kun ville kigge efter de piger med store bryster og en god røv. Men har fundet ud af at sådan er det faktisk sletter ikk. Rigtig mange drenge er tilfredse hvis bare pigen har et sødt smil og en sprække! Så er de faktisk ikke spor kræsne og det er dejligt. Så jeg synes du skal blive ved og gå i stramt tøj. Jeg er sikker på drengene synes du er sexet. Og de veninder der har foreslået løst tøj er sikkert fordi de er jalux på dit søde ansigt.

  • Mirjam, Pige, 15 år

Heey, lover dig at du har massere af chancer 🙂 er selv ligesom dig, spinkel og uden mange former. Jeg plejede at være rigtig ked af det, men er istedet blevet scoutet som model og alt muligt og har lært at se skønheden i at være til den tynde og ikke så formede side. Dog havde jeg det stadig lidt dårligt med min krop, og er begyndt at træne 30-60 min om dagen, ved at følge YouTube videoer. Det fik mig til at vokse 5cm i hoften på 1,5 måneder, hvis det hjælper at høre, og man kan tydeligt se forskel og jeg har det meget bedre i min krop:). Og vigtigst af alt, husk det ikke kun handler om hvad drengene tænker <3 er sikker på du er vildt smuk!

  • Ja, Pige, 15 år

Må jeg som dreng bare sige at lange pigeben er noget af det mest sexede. Og hvis du som pigen ovenfor skriver også dyrker noget sport og er veltrænet er der ingen drenge der vil ku modstå dig hvis du smiler sødt. Drenge kan bare overhodet ikke stå for lange pigeben og fantasere rigtig meget om dem og så betyder de øvrige former altså ikke noget. Du har alle chancer i livet!

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat