Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex selvom jeg ikke er udviklet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey kære du… det er super dejligt kunne jeg forestille mig at have en sød dejlig kæreste….
Det er helt normalt ikke rigtigt at have bryster, hofter eller hår forneden ved tissekonen… faktisk ville jeg synes det var rart hvis jeg ikke havde hår for enden for så skulle jeg ikke hele tiden barbere mig…. jeg for lyst til at spørge om hvor gammel din kæreste er? Det er en helt normal alder at have sex i når man er 15 år gammel og det er faktisk okay… du kan også onanere … og selvom din søde kæreste er udviklet… har en stor pik og hår på kroppen så kan i stadig have sex… det kan godt gøre lidt ondt når han er stor men husk at være rigtig godt våd… rør .. nus og kys… og hav et langt forskel…. jeg synes at hvis du er klar så.. gør det… du skal ikke vente fordi din krop måske ikke er lige så udviklet for hans…. det er bare vigtigt du er våd når i så skal have sex… det kan i gøre ved at låse døren for så er det ligesom at man ved at det skal ske.. tag tøjet af hinanden hvis i har lyst og tør? … kys gerne imens…. rør hinandens krop og kønsdele… husk kondom…. gør alt det der er rart… og så skal det nok gå

  • sara sim er her for jer, Pige, 14 år

Nej altså du er 15 så kan ikke se hvorfor du skulle vente. Men husk og snak sammen med din kæreste og sørg for at han kun gør det du synes er fedt. En stor pik kan nemlig godt gøre ondt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg er bestemt heller ikke særlig udviklet og var også bekymret for hvordan det mon skulle gå. Men ved du hvad, når man først ligger der så tænker man faktisk ikke så meget over det. Og drengene er faktisk lidt ligeglade, bare der er en pige de må røre ved så gør det ikke så meget med formerne. Tror heller ikke du behøver være bange for det skal gøre vildt ondt, heller ikke selvom man synes man er spinkel og snæver og han har en stor kalorius. Det er meget et spørgsmål om afslapning. Hvis man kan slappe af så aner du simpelt hen ikke hvor meget dit hul kan udvide sig – det er helt vildt! All the best wishes!

  • Q-pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat