Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex og mange spørgsmål..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Jeg er helt enig med de andre der har svaret… vægt betyder ikke en pind. Hvis han har sagt han kan lide dig så kan han det og du skal ikke tænke mere over det. Vi drenge er slet ikke så komplicerede, vi siger bare tingene som det er. Angående det at barbere sig; så er det slet ikke noget du skal bekymre dig om. Hvis han har et problem med det eller synes det er klamt er han simpelthen ikke god nok. Vi lever i 2021 og hvis man ikke selv kan bestemme hvad man vil med sin krop uden at blive dømt er det simpelthen for langt ude, hvilket også gælder med hensyn til sex. Det er i virkeligheden ikke noget du behøver at snakke med dine forældre om, men det er så mega vigtigt at du har sig selv med i den beslutning, at du passer på og bruger beskyttelse (altid brug beskyttelse!) og at du søger svar, råd, anbefalinger og så videre… Det er mega sejt at du spørger her! håber mit svar kunne bruges til noget.
Bonus info: Jeg mistede min mødom da jeg var 14, og nej man er ikke nødvendigvis helt nøgen når man skal varme op og det behøver du heller ikke at være når du har sex med en hvis du ikke er tryg ved at tage alt tøjet af…
Held og lykke med det 😉

  • Batman, Dreng, 18 år

Hej.
Jeg havde det og rigtig svært min første gang (var 14 år). Jeg havde det lige som dig. Jeg synes det er noget du helt selv skal afgøre om du har lyst til at have sex når du er 13 år, men jeg tænker at siden du er i tvivl er det nok bedst at du lige får mærket rigtig efter om det er noget du vil. Jeg synes du skal tage en snak med din flirt om hvordan du har det med din krop. Så ved han også hvordan du har det. Det er jo meget forskelligt hvornår man har sex første gang. Nogen er 13 år mens andre er 20 år. Det med at skulle sige det til dine forældre er noget du selv bestemmer. De behøver ikke at vide det. Første gang jeg havde sex havde jeg ikke barberet mig fordi det er en ting jeg selv bestemte fordi det er min krop. Nogen drenge kan jo godt lige der er hår mens andre ikke kan men lige meget hvad er det dig der bestemmer.

  • PH, Pige, 16 år

Hejsa!

Altså, tænk sådan her.

Hvis han ikke vil være “sammen” med dig, fordi han siger du er for tyk, eller klamt at du ikke barbere dig, så syndes jeg ikke han er den rette

Du skal jo ikke tænke på hvad HAN kan lide, du skal først og fremmest kunne lide dig selv for den du er.

Jeg er selv jomfru, og derfor kan jeg ikke give svar på hvordan dine forældre vil reagere.

Håber du får sagt det til dem! Og håber de tager det godt 🙂

Vh Mig

  • Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat