Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex og bryster????

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1/ Nu er det ikke fordi jeg har prøvet det så tit men sex behøver bestemt ikke at være voldsomt. Det kan sagtens være superblidt med en masse kærtegn. Film er jo ikke altid lig med virkelighed. Hvis sex i virkeligheden engang imellem måske kan se lidt voldsom ud så er det bare fordi begge parter er helt vildt ophidsede og det er jo fint nok. Jeg har prøvet det en enkelt gang hvor vi begge to var sindssygt ophidsede og rullede meget rundt og tog ved hinanden. Det kan måske godt ha set voldsomt ud udefra men var bare dejligt.
2/ Bryster kan ha alle mulige størrelser. De kan være store og små og mellem, alt er normalt. Også brystvorter og deres måde og reagere på kan være forskellige.

  • Lærke, Pige, 15 år

i film, porno og på billeder så har de helt klart gjort noget ved kroppen. de fleste har fået lavet større boobies, bruger en af de der waist trainer så taljen bliver smallere eller får ordnet det på en anden måde… nogle er født med brede ribben og andre har måske ret smalle. men husk på du er perfekt som du er, og drenge går alså ikke kun efter ens krop. og du er kun 11 år, så syntes du skal nyde det og ikke være så bekymret for din krop eller sex:)

  • elo, Pige, 16 år

Hej
Du er kun elleve år, så tænker ikke det er noget du behøver tænke frygteligt over endnu. Det kommer med alderen og lavalderen er 15 år:) Det er normalt at tænke på sex, men som du bliver ældre ved du når du er klar til det.. og når du er klar og gammel nok er du heller ikke så bange for det mere. I de større klasser har du også seksualundervisning hvor du lærer om det. Sex gør på de fleste piger ondt de første par gange de har det, men det varierer fra pige til pige.

  • Pige 15 år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat