Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

BH og skraber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige🫶
Jeg er 11 og barberer mine ben men det er overhovedet ikke alle i min klasse der babere deres ben og jeg gør det fordi jeg synes det er pænt på mig selv men jeg er ligeglad med at folk ser mig med hår på benene og at jeg ser dem med hår. Du skal gøre det der er rigtigt for dig og ikke hvad der er rigtigt for andre så du ikke bruger dit liv på at tænke hvad andre synes om dig🩷
Håber jeg hjælper!
Kh S

  • S, Pige, 11 år

Hej pige på 12 år, jeg kan huske dengang jeg var din alder for 6 år siden, og det var helt de samme tanker jeg havde som du går med nu, det der virkede for mig var bare at sige det som det var til min mor. Jeg sagde til hende at det gjorde mig lidt usikker og at det ville hjælpe mig at prøve det af, og hun var så sød og forstående omkring det jeg sagde. Nu har vi selvfølgelig ikke samme mor men ligesom at jeg har gået igennem det, har din mor jo også. Sig det som det er, det er helt klart mit bedste råd! Og så altid husk på at der på ingen måde er noget galt i ikke at gøre det samme som alle andre, når det kommer til personlige ting skal det kun være for din egen skyld.
Kram herfra ❤️

  • Pige, Pige, 18 år

Hejsa
Som de andre siger hvis du vil det så gør du bare det. Jeg vil nok også spørge min mor om en skraber hvis jeg faktisk barberede mine ben.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat