Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Imtimbarbering!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Det er også svært for mig at spøge min mor om noget men jeg plejer bare at tælle til 10 og så sige mor og så er jeg startet så er der ikke rigtigt nogen vej tilbage og så plejer det at vise sig at hun gerne vil købe det jeg har brug for og giver mig også lidt ekstra råd

Håber at du kunne bruge mig råd

  • Girl, 12 år

Jeg tror de fleste mødre vil være meget stille og rolig angående skraber, din mor har selv en. Jeg syntes bare du skal spørge hende om du må få en. Jeg bruge den samme skraber til alt, og ja det er nok ikke det bedste. Men du kan jo bare have to skraber hoveder og så skifte mellem dem så du har en til under armene og en til bikinilinjen.

  • .., Pige, 15 år

Hej du🩷
Jeg har selv haft samme problem, og jeg kan med 100% sikkerhed love dig at vi gør det til noget meget værre end det er. Jeg er sikker på at din mor vil forstå dig. Du kan evt. i normal købe en linje fra Venus der hedder sensitive, den er rigtig god til intimbarbering.🌼

  • Muffi, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat