Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intim barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Har selv haft det problem og det her er hvad jeg gør eller ville gøre.
Køb en intim sæbe uden nogen parfume som du kan bruge dernede når du er i bad. Så bliver der lidt blødt og rent. Sår er det vigtigt at skrabern er HELT ren. Og vis du nu gjorde (ved ikke om du gør) deler skrabber med din far eller bror eller noget så kog den eller køb en anden.
Brug eventuel fingrene med at sprede din skede ud så du kan se det bedre.
Håber du kunne bruge det

  • C, Pige, 16 år

Hej søde
Barbering af intimområdet kan være en følsom og sart proces, og det er vigtigt at tage nogle forholdsregler for at undgå irritation og skader. Først og fremmest vi jeg anbefale at bruge en særlig skraber til intimområdet i stedet for den samme skraber, du bruger til resten af kroppen, det gør jeg også selv. Der findes skrabere specielt designet til intimområdet, som kan være mere skånsomme mod huden og reducere risikoen for irritation.

Du kan også overveje at trimme håret i stedet for at barbere det helt af, da dette kan reducere risikoen for irritation og indgroede hår. Hvis du stadig ønsker at barbere det helt af, kan du prøve at tage et varmt bad eller bruge en varm klud til at åbne porerne i huden og gøre hårene lettere at fjerne. Det er også vigtigt at bruge en skum eller gel, der er specielt designet til intimområdet, for at mindske risikoen for irritation.

Alt dette kan normalt findes i Matas, og spørg en af pigerne der til råds for at vælge det rigtige produkt , de vil gerne hjælpe 😊

Når du begynder at barbere mere af området, kan det være en god idé at tage det gradvist og ikke forsøge at barbere alt på én gang. Du kan også overveje at spørge en ældre søster eller en voksen, du har tillid til, om de har nogle tips eller tricks, de kan dele med dig. Husk at det er vigtigt at lytte til din krops signaler og stoppe med at barbere, hvis du oplever smerte eller ubehag.

Alle os piger har været hvor du er.

Håber mit svar kan bruges 😊

  • A, Pige, 21 år

køb en wax det godt og virker fantastisk girly

  • C, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat