Brev

Problemer med barbering dernede

Hej alle
Jeg er en pige på 16 som har haft problemer med barbering dernede i noget tid nu. Jeg vil rigtig gerne barbere mig dernede og det er 100% for min egen skyld.

Mit problem er at når jeg barberer bare en lille smule af kommer der en masse røde knopper og bare irreteration i det hele taget. Jeg ved godt at nogles hud er mere sensitiv end andres, men har gjordt alt for at gøre det så skånsom som muligt fx en helt ny skraber, varmt vand for at blødgøre hårene, sensitiv barberskum, aloe vera creme efter. Ja stort set alt.

Føler bare aldrig at jeg vil komme til at kunne barbere mig dernede uden at få en masse knopper og synes nemlig ikke jeg ser det hos
andre piger (fx til idræt).

Forstår heller ikke hvordan man skal kunne komme til at få ALT glat dernede altser såden helt ind i sprækkerne og såden.

Mvh Pigen på 16

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde!
Jeg har selv døjet med det problem! Det der virkede for mig var, at jeg bare istedet for at barbere mod hårene, barberede MED hårene. På den måde undgår du også små rifter, som kan blive til røde knopper. Og mht. sprækkerne plejer jeg at tage en tøjklemme og simpelthen klemme det hele sammen så huden bliver stram.

  • Maja, Pige, 16 år

Prøv hår fjernings cream. Det kan købes i normal eller Matas ved jeg. I normal koster den ca. 18 kr. Plus eller minus.

  • Kanel, Pige, 14 år

bare husk hår er blødt

  • sune, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat