Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pris?

Jeg er en dreng på 14,

der er begyndt at få hår rundt på kroppen.

Jeg vil gerne begynde barbere noget af det af,

men hvor meget skal man give for en barbermaskine/skraber,

hvis man gerne vil have en der virker til hele kroppen.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år;)
Jeg ved godt jeg er en pige og lidt yngre end dig men jeg tror stadig jeg kan svare på det du har spurgt om.
Jeg synes det er en god ide at begynde at barbere dig, hvis det er det du har lyst til og er klar på det.
Sådan nogle barber skrabere kan være meget forskellige både i pris og i kvalitet. Der findet både nogle meget dyre men også meget billige. Jeg tror du skal passe på med at købe de meget billige, fordi det kan være de er rigtige dårlige og ødelægger din hud. Men hvis du køber en meget dyr en og du finder ud af at du måske ikke har lyst til at barbere dig er det jo spild af penge. Så prøv at køb en der ikke er for dyr men heller ikke en der er virkelig dårlig. Du kan eventuelt starte med en skraber da de er meget billiger, så kan du også bedømme om det er noget du vil blive ved med(Altså at barbere dig) eller du vil stoppe. Så bruger du ikke alle dine penge på noget som du alligevel ikke kommer til at bruge, hvis ikke du vil barbere dig alligevel.
Gode steder til køb af barbermaskiner og skrabere: Netto/Normal eller andre supermarkeder til skrabere. Elgiganten eller power og sådan nogle steder til maskiner.
Håber du kunne bruge mit lidt lange svar;)

  • Anonym pige, 12 år

Altså dine forældre vil sikkert betale det for dig, men det er måske lidt akavet. Jeg tænker du kan besøge den lokale Matas og få fat i noget barberskum(høj brun/blå dåse-ting og nogle skrabere (evt. engangsskrabere). Gerne også en slags fugtighedscreme eller aftershave til bagefter, så huden ikke bliver tør og irriteret. Det bliver måske sådan 80-150 kr idk.
I barbermaskine-afdelingen er der altid en helt standard barbermaskine, som ikke har alt muligt tam-tam, men bare tænd/sluk og afstandsindstilling (1 til 10 mm) til sådan 150-200 kr. Det kan man finde i Elgiganten, m.fl.
Håber det kunne bruges til noget. Held og lykke med det:)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat