Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pinlig over at være uudviklet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes virkeligt ikke du skal lade din krop bestemme om du skal have sove aftale eller ej! Det da mega hygge! Jeg forstår dig! Jeg hader min krop… men det har nok ikke noget med det du døjer med at gøre… men uanset hvad er du god nok som du er!

  • Sara, Pige, 15 år

Jeg forstår dig for jeg har heller ikke nogen bryster og synes også det er pinligt, men hvis din veninde og dig er tætte så synes jeg sagtens du kan gøre det <3 det er nemmere sagt end gjort, men jeg tror på dig <3

  • A, Pige, 15 år

Tror overhodet ikke du skal være bekymret. Husk, det er din veninde der har spurgt om ikke i skal sove sammen! Det betyder jo at hun vil dig, sikkert fordi hun synes du både er sød og dejlig. Det du kan gøre er når i skal i seng og inden i klæder jer nøgne så at fortælle hende hvordan du har det med din krop og din udvikling. Så hun er forberedt at du måske kan være lidt tilbageholene og sådan. Men jeg er sikker på hun bare vil fortælle dig at det overhodet ikke betyder noget. Thumbs up for dig, søde – go for it!

  • Maja, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat