Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger hjælp mig

Jeg ved ikke om der er noget galt med mine bryster.

Der var en periode hvor de voksede meget.

Men nu er det som om at de er stoppet med at vokse.

Jeg sover ofte på maven, kan det have gjort noget. eller?

Hvad skal jeg gøre?

Er det bare at vente, og give det tid?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

mine voksede meget i en periode, men så stoppede de. så da jeg blev ældre blev de gradvist større og nu er de relativt store, jeg er en C. jeg tror skam slet ikke det har noget at gøre med at du sover på maven, det lyder fjollet. bare tag den med ro, og hvis alt kommer til alt, så mindes jeg at det er bevist at mandelmælk er virkelig godt til at gro bryster, pågrund af et eller andet med de rigtige fedtstoffer. held og lykke.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Jeg tror ikke det har noget at gøre med at du sover på maven. Jeg sov med top til og med 7. Klasse. Mine bryster er heller ikke særlig store:/
Jeg bruger stadig top og det er super træls.
Men det er ikke rigtig noget man kan gøre noget ved:) jeg tror bestemt ikke, der er noget galt med dig. Det kommer bare i forskelligt tempo. Ligesom det er forskelligt hvornår man for menstruation eller vokser.
Min veninde sagde, at da hun holdt op med at træne mave fik hun større bryster og bagdel. Men jeg ved ikke om dette er rigtigt.

  • Anonym, Pige, 13 år

hej jeg er en pige på 16
mine vokser også i perioder jeg er sikker på at de nok skal vokse igen og at det intet med den måde du sover på. Noget der er vigtigt som jeg selv kender til det er at du ikke kigger på hvordan andres bryster er for alles kroppe er forskelige og ens bryster vokser forskæligt så bare vær glad for dig selv og tænk det kommer ting tager tid🙂☺️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat