Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger..hjælp!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du gerne vil blive ved med at gøre det og sige det til din mor kan du måske spørge hende “hvad bruger man egentlig den der dims på badeværelset til?”. Så kan i måske snakke om det uden at du behøver sige at du har gjort det før.

Du kan også vente med at snakke om det til hun bringer det op og hvis hun ikke gør det så måske bare barbere dig 1 dag før konfirmationen. Så behøver du ikke gøre det endnu hvis du ikke vil gøre det uden at din mor ved det.

Ellers kan du blive ved med at gøre det i hemmelighed.

Og hvis du ikke gider barbere dig alligevel så gør det ikke noget. For det første er du den samme person med eller uden hår og så tvivler jeg på at der er nogen der kigger specielt meget i dine armhuller.

husk at alle har hår under armene og det er ikke pinligt men sejt at turde vise det.
håber det hjalp <3

  • emo kat, Pige, 14 år

Du skal snakke med din mor om at barber dig

Og hvis ikke så er det helt naturligt 😉

  • Anonym pige, Pige, 12 år

hør her jeg er 12 år og har barberet mine ben 1-3 gange i sommers fordi at vi skulle på en klasse tur i svømme halen. jeg tænker bare at det ville være en ide at snakke med din mor om det men hvis det bare virker helt umuligt så er det helt fair. måske er der en sundhedsplejerske på din skole du måske kunne snakke med om det. Ellers så syndes jeg bare du skal prøve det op til din konfirmation måske en dag før. så finder din mor nok ud af det hvis ikke hun selv har bragt det op til den tid. (ellers er der jo også voks det holder i hvert fald hårene væk i noget tid hvis det var noget)

håber du kunne bruge svaret😘

  • 🫶❤️, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat