Brev

Piger hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror ikke det er helt usædvanligt at lærere siger noget om påklædning. Hvis vi fx (altså pigerne) kommer meget nedringet i skole eller har bitte små short på så man kan se noget af balderne så kan vi blive kaldt til samtale hos vores klasselærer. Hun forbyder os ikke direkte at gå sådan men hun siger noget om at man skal passe på hvilke signaler man sender osv. Jeg har været til samtale en enkelt gang og jeg rettede mig så efter hendes råd (det var fordi mine shorts var for små). Du skal ikke være bekymret for lægen. Han eller hun kigger bare lige kort på skeden og finder så en behandling mod svamp. Good luck.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat