Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bad i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Jeg plejede også at vaske mig med sæbe efter idræt men man skal huske på at man er ik alene om det bad altså man er ik hjemme hos sig selv og bader alene. Folk skal selvfølgelig respektere hinanden og det er ik okay at de hvisker om dig men husk at have respekt for andre

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Forstår ikke helt hvad den sidste pige mener med at man ikke er hjemme hos sig selv og man skal have respekt for andre. Meningen med at man går i bad i skolen er vel at man skal være ren. Dvs at man også vasker sine private dele grundigt. Den nøgne krop er da det naturligste i verden og selvfølgelig må man vaske sig grundigt. i øvrigt når man bliver teenager så begynder man jo også at se andre privat derhjemme, altså tættere, og så er det altså virkelig rart at være omhyggelig vasket. Så jeg synes bare du skal forsætte og ikke tage dig af hvad de andre piger siger.

  • Pigen der støtter op, Pige, 15 år

Det er godt at bade grundigt og det er de andre der er dumme du kan sige så lugter i jo bare hvis i bader ordentligt du gør det helt rigtigt

  • JoJo, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat