Gratis

anonymt

24/7

Brev

På toilet udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år

Jeg forstår på en måde godt hvad du mener, for jeg syntes også det er spændende eller sjovt, jeg syntes det er sjovere end at gå rigtigt på toilettet (når man skal tis) og nej syntes ikke det er mærkeligt for jeg syntes også det er lidt spændende / sjovt 🙂 men det er bare ikke noget jeg gør tit

  • Pigen der ville hjælpe, Pige, 14 år

det er absolut ikke mærkeligt har selv været spejder i 12 år og ja der er det naturligt at man træder om bag en busk eller lignende for at gøre det man skulle, og jo der er da en risiko at man kan blive bidt eller stykket af et dyr men man skal huske at alle insekter og dyr bider og stikker kun hvis man giver dem er grund til det

  • hjælpsom gut, Dreng, 20 år

Ved også godt hvad du mener tror jeg. Jeg gik engang tur i skoven med en veninde da jeg skulle og jeg synes ikk jeg ku holde mig. Heldigvis havde jeg papirlommetørklæder med. Så jeg satte mig og synes det var lidt spændene på en måde for der ku jo komme nogen. Min veninde skulle jo holde vagt men hun stod og kiggede på mig mens jeg lavede og tror nok vi var lidt tændte eller noget begge to. Så ja, det var sjovt.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat