Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Overvægt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Jeg har det på helt samme måde jeg er 12 og vejer 75!
selv alle pigerne s
fra min klasse er rigtig tynde men du skal bare ikke lade være med at spise spise mange grønsager fx til morgenmad kan du lave en smoothie og til forkost en salat og til aftensmad pizza alt du spiser behøves ikke at være sundt
Hilsen pige 12 år

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Hej med dig!
Jeg forstår godt at det kan være svært at føle sig anderledes end de andre i ens klasse, men jeg kan garantere dig at alle andre også har et eller andet de går og døjer med 😅
Som jeg læser det har du det mest dårligt med din krop, fordi at du sammenligner dig med dine klassekammerater. Du kan også godt selv se at det er en dum idé at spise mindre, hvilket jeg er virkelig glad for.
At veje 53 kg som en 12-årig er fuldstændig normalt og jeg synes selv at det er en flot vægt at have! Jeg ved godt at det lyder virkelig cliche, men du er seriøst smuk som du er og det samme gælder din vægt.
Du skal ikke lade andres udseende forskrue dit syn på dit eget og så skal du huske at du kun er 12 år og der er mange år endnu hvor at din krop kan nå at ændre sig :))
Hvis du nu alligevel vælger at du vil tabe dig (hvilket jeg virkelig ikke anbefaler) så tag en snak med dine forældre eller en anden voksen, så du kan gøre det på en sund og sikker måde ❤️

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat