Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani…

Hej

Jeg er en pige på 14, der onanerer,

men ingen andre piger i min klasse gør det

og siger at piger onanerer ikke.

Er jeg så helt unormal?

Kh den usikre pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt at onanere, man starter jo når man selv har lyst. Ikke for at lyde klam men jeg er 11 og jeg onanere fordi jeg syntes det er rart.

  • Mig, Pige, 11 år

Stol på mig søde, du er helt normal. Måske er du bare længere fremme end de andre piger, måske onanerer de også, men er for genert til at tale om det. I er i en alder hvor ting som dette kan være meget akavet. Det at onanerer er en god måde at lærer sin krop at kende på. Jeg gjorde det selv da jeg var på din alder, og gør det skam fortsat. Lad ikke de andre fortælle dig hvad du skal gøre, bliv ved hvis du har lyst 🙂

  • A, Pige, 22 år

Det passer ikke hvad de andre piger siger og de ved det godt! Det er helt almindeligt at onanere, både for drenge og piger, og det er sundt og dejligt. Drenge taler nok bare mere om det. De snakker tit om at “file på den” og så siger alle pigerne “addhhh!” Men i virkeligheden gør de det selv, de tænker bare det er tabu. Jeg har en veninde som altid sagde det var klamt at onanere. Men en gang da jeg skulle besøge hende ville jeg lige overraske hende og fik hendes lillebror til at lukke mig ind og listede op til hendes værelse og lukkede op og sagde bøh! Da havde hun virkelig travlt med at få bukserne op og jeg ved jo godt hvad hun havde gang i (ved godt det var forkert af mig at overraske hende og jeg har sagt undskyld). Men du skal endelig fortsætte med at onanere, du er helt almindelig. Jeg gør det selv og begyndte da jeg var 11.

  • Vædderpigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat