Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanering.

Hej BT.

Jeg er en pige på 13 år, og jeg er begyndt at onanere.

Mit ‘kønsorgan’ er dog begyndt at blive sygt øm,

men jeg har ikke lyst til at stoppe, da det føles så dejligt.

Jeg har ikke lyst til at snakke med min forældre om det,

det ville simpelthen bare være for pinligt.

Hvad skal jeg gøre?

Hilsen mig.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dig!

Du skal vide, at det er helt normalt at onanere. Det at det gør ondt, kan betyde at du er lidt for hård når du onanerer. Du kan også have gjort det for mange gange i streg. Du skal tænke på, at der er rigtig mange nerver ved klitoris, og der skal ikke meget til, for at stimulere eller overstimulere klitoris. Jeg vil råde dig til, at du fortsætter med at onanere, da det er fuldstændigt normalt og sundt, men at du måske prøver at røre mindre direkte på eller måske kun gør det 2 gange om dagen. Når der er gået lidt tid, føles det også ekstra dejligt. 😉

Jeg håber, at du kan bruge mit svar! <3

  • Anonym, Pige, 19 år

Nu er jeg dreng, men tror godt jeg kan hjælpe. Når jeg hiver mig for meget i min tissemand kan det godt gære ondt i den. Og det er nok det samme med piger. Vil anbefale dig at stoppe i lidt tid.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hejsa jeg er en dreng me ligesom den anden dreng tror jeg at jeg kan hjælpe måske prøv at bruge gildecreme eller spyt også ikke onaner for tit for så kan det godt gøre rigtig ondt måske kunne det være en god ide at bruge et sexlegetøj fx en dildo osv men jeg syntes helt klart du skal fortsætte bare ikke så meget som du måske gør det nu håber jeg kunne hjælpe

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat