Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanere for meget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg jo en dreng men som den anden skriver så gør jeg det også jeg ohnenere engang om dagen det kalder bare og begynder og kilde lidt der nede typisk om aftenen når mor og far sover.men det er helt nomalt. Måske gør de det også men tør ikke sige det mig og mine venner s seler mager åbent om det mens andre ikke helt tør indrømme det. Bare fortsæt men lad være med at gør det for hurtigt og for voldsomt det handler om at kæle lidt for sig selv og gøre det behaligt.

  • En der ohnenere, Dreng, 15 år

Hej pige på 13! Det er absolut ikke for meget. Mange syntes det er rigtig rart at onanere, og at det befrier stress og får en til at slappe mere af. Som 13 årig er man begyndt rigtig meget i puberteten, og finder derfor ud af hvad man syntes er rart, og hvad der ikke er. Generelt sker der enormt meget med kroppen når man kommer i puberteten. Nogen de er nærmest liderlige hele tiden, så at onanere hver anden dag er slet ikke for meget! Mange syntes også det er pinligt, måske dine venner syntes det, og derfor indrømmer de det nok ikke. Jeg ved ikke så meget om onani og orgasme, men jeg har hørt at det skulle være sundt, så bliv du endelig ved med det!

  • Nohr, 14 år

Bliv bare ved, du er helt sikkert ikke den eneste om et års tid.

  • Dreng 12 år, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat