Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nudes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du bør bestemt ikke blokere ham. Men derimod forklare ham, at du ikke har lyst til, at han sender lignende billeder igen. Vær ærlig.
Så længe du ikke har presset ham til at sende billedet, så har du dit på det rene. På den måde skal du ikke skamme dig, eller føle dig luder-agtig, som du selv beskriver. En luder er noget helt andet, end en uskyldig pige, der modtager et dick pic.

Jeg forstår udemærket godt, at det ikke er rart at få smidt et penis billede i hovedet.
– Hilsen en, der har fået nogle stykker ;))

  • Den ærlige, Pige, 19 år

hej. det er utroligt sejt af dig at du tør og snakke med din far om det. jeg har et par forslag. du kunne hvis du følte dig tryg ved din klasselære så kunne du sige det til den person, eller få snakket med din mor, for jeg er sikker på at de mor forstår dig. eller du kunne tage det store spring og simpelhen snakke med den dreng om det, og sige at det skal han stoppe med ellers kan i ikke skrive sammen mere.
og du skal vide at du er ikke luder- agtig du er bare en sød pige der for smit en tissemand i fjæset, og sådan skal det ikke være.
kh. en pige på 12 som selv har prøvet det.

  • lærke, Pige, 12 år

Hej! Siden det hjalp for dig, at snakke med din far om alt, tænker jeg at du først kan slappe helt af når du har fortalt det om dick-pic’et. Synes bare du skal gøre det, det er jo ham der sendte dig det! Ved godt det moske er lidt pinligt men det hjælper!

  • Lala, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat