Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nøgen med andre?

Hvordan har I det med at være nøgen med andre?

Altså fx familie, veninder, kæreste, de andre piger i klassen (fx til idræt), fremmede (fx i svømmehal)?

Det er noget jeg selv tænker vildt meget over,

jeg har det altså megaforskelligt alt efter hvem det drejer sig om.

Vil godt vide hvad andre tænker.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Har det lidt på samme måde. Hader bad i skolen. Enten pjækker jeg fra bad eller også løber jeg gemmen bruseren og skynder mig at få et håndklæde om. Svømmehal det samme. Hurtigt ind og ud og håndklæde om. Jeg synes selv det er superærgeligt for enlig vil jeg jo gerne være nøgen og det føles dejlig frit men er megabange for at blive set på af nogen jeg ikke kender vildt godt. Har heldigvis en enkelt tæt veninde. Hende stoler jeg 100% på og jeg kan slappe af sammen med hende og vi er rigtig tit nøgne sammen og hygger med hinanden.

  • PS, Pige, 14 år

Det er normalt at føle sådan jeg har det ikke sådan men min veninde låser sig altid inde i et lille rum der er i svømmehallen når vi har svømning og ignen må komme ind sådan er det også til idræt med hende men hun er næsten aldrig i skole når vi har idræt eller svømning jeg siger hun er smuk som hun er men hun lytter ikke hun siger hun er tyg og grim

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Jeg er ikke særlig vild med og være nøgen med andre. Vi SKAL bade i skolen efter idræt og de andre piger stirre bare helt vildt på ens sprække og ens røv. Ved godt det bare er fordi de er ved og blive sexuelt intresseret men alligevel. Syns det er lidt træls!

  • no name, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat