Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14❤️
Jeg tror kun at drengene siger at de kan lide store bryster fordi de prøver at være seje, men de fleste drenge er nok ligeglade med det.

  • Hej, Pige, 14 år

Kære 14 årige pige.

Mange andre piger tænker som du, at de skal se ud på den ene eller anden måde, sådan gjorde jeg også for et par år siden. Det er min erfaring at de drenge som siger sådan noget med store bryster og lignende, er nogen man skal holde sig fra. De går ud fra udseende, og det må man også godt som første indryk når man møder en person. Der er det jo det eneste man kan gå ud fra, når man ikke kender personligheden. Hvis det giver mening? Men de skal ikke gå ud fra hvor store bryster man har eller hvor stor røv man har, så er det et no go. En rigtig mand vil gå ud fra dit smil eller dine øjne. Ikke størrelsen på brysterne.

Og når udseendet er der og man begynder at lære hinanden at kende og mærker kemien må det aldrig være kroppen som er afgørende. Du er helt perfekt som du er, det er helt normalt at være 1,76 og have en b skål. Det skal du slet ikke skamme dig over.

Kh en 17 årig pige❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg forstår dig godt. Men tror bare drengene prøver at være seje og det er da lige meget.

  • Anonymt, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat