Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Model

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg synes, du skal mærke efter og gøre op med dig selv, om det virkelig er det du vil, eller om det blot er et ønske, du har, fordi dine veninder er blevet spurgt og du ikke er. Arbejdet som model kan være udfordrende og grænseoverskridende på den gode måde, men det er også et hårdt og krævende arbejde, hvor du skal have begge ben plantet solidt i jorden og have en robust psyke. Modeller behøver ikke at være høje, der findes også lave modeller. Disse modeller bruges blandt andet til kampanger, magasiner, reklamer mm. Hvis du har en åben personlighed og et kønt, måske unikt, ansigt, så skal du da ikke tøve med at søge. Men det kræver, at du har troen på, at du kan gennemføre det på trods af din højde. Hvis du er overbevisende nok, kan de garanteret godt se et potentiale i dig. Fremhæv nogle af de andre egenskaber, du besidder. Måske er du god til at bevæge din krop, måske er du sjov, god til at tale med andre mennesker eller andet.
Jeg håber, du finder den rette vej.
Vh. C

  • Cello, 22 år

Hej jeg synes du skal være glad for din højde og alle kan blive modeller højde gøre det ikke til nogen forskæl din drøm skal self. blive til virkelighed hvis det er det du ønsker.

  • Anonymous, 12 år

Du har meget tid tilbage, inden du bliver voksen. Det er helt normalt ikke at vokse hurtigt. Når man er i puberteten vokser man ikke særlig hurtigt, som man gjorde da man var mindre. Hvis du vil starte modelkarrieren fra barndommen, skal du blot søge på nettet efter et modeljob. Men jeg syntes du skal vente til at du bliver større. Glem tanken om din krop. Hverdag skal du bare spise så sundt og friskt at du nok skal blive større. Og det vigtigste af alt er, at du glemmer at du ikke er så høj men at du kan blive det!
Det nytter ikke at vente på at man vokser, det er nemlig dig der styrer det.

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat