Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mode ved kønsbehåring?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det vigtiste er at du er komfortabel med hvad du har, men jeg ved tilfældigvis at piger helst vil have det shaved.

Jeg syntes du skal gøre hvad der passer dig bedst

  • S, Dreng, 15 år

Hej med dig.

Jeg må sku være ærlig at sige, jeg ik er helt inde i det, jeg tror det kommer helt an på hvilken typer man går i seng med, for eksempel er jomfruer nok ret ligeglad.

Men jeg tror nu, at du har ret i at de fleste i gym nok barber sig, men det er ikke en skal ting.

Folk er helt ærligt os ret ligeglad i din alder, med hvordan den de skal have sex meds tissetrol ser ud der nede, det er bare ik altid det de siger, når de snakker højt om det.

Jeg kan nu alligevel også godt lide snakken om raten til kønshår, det er jo en naturlig ting, og du skal ik bare gøre det fordi du er bange, du må helt selv om hvordan du vil se ud.

Vh

  • N#, Pige, 18 år

Tror måske man kigger lidt på hvad de andre gør. I min klasse er de fleste shaved men jeg har også badet med nogen til sport der havde hår. I min venindegruppe er alle shaved. Jeg kan godt li at ligne de andre. Dels er der jo badning i skolen og dels har vi engang imellem serieaften hvor vi ser serie og sover sammen på madrasser. Og der er jo de der perioder hvor man skifter til og fra nattøj og hvor man har bar numse og ser hinanden og der synes jeg det er rart at jeg er shaved lissom de andre. Jeg vil sige at jeg TROR shaving er det mest almindelige hos piger.

  • S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat