Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit privat omrøde

Det er fordi at jeg er i den aller

hvor man begynder at onanere

og så var det at jeg fandt ud af

at min tissemand kunne ikke få sin forhud tilbage

og det var jeg bange for at der var noget galt

og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

For huden sidder fast om pikken når man bliver født og river sig oftes fri inde for de første par måndere men for nogle kan det tage op til flere år

  • Janus, En skive fra under forhuden, 8 år

Kære søde dig.
Det er normalt at drenge fødes med en forhud, der ikke kan trækkes tilbage, men den burde stille og roligt løsne sig hos langt de fleste. Men da du er 11 år, burde den efterhånden være løsnet. Hvis jeg var dig, ville jeg deror henvende mig til en skolesygeplejerske eller en anden voksen, du stoler på. Du skal nemlig højest sandsyndligt til lægen. Men du skal ikke bekymre dig! Det sker af, og til og det er ikke alvorligt!
Held og lykke<3
Knuusss xx

  • Gymnasiepigen, Pige, 18 år

Hej det er helt normalt at den er stram i starten du skal bare stille tage og prøve at få forhuden tilbage og hvis det gør ondt når den er stiv vil jeg nok sige det til mor eller far elle måske sundhedsplejerske

  • Den uge fyr der har prøvet det, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat