Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine niples stritter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige!

Jeg er nu om nogen ikke nogen ekspert på området da jeg er en dreng. Men jeg ville dog sige, at det er HELT op til dig at vælge. Du skal bare rocke din stil, hvor de er synlige hvis du føler det er dig. Uanset hvad er der intet galt i hverken af delene. Hvis du er utilpas nu, skal du nok gøre som de søde piger over skriver. Det er helt op til dig hvad du føler dig tilpas i, og det skal ingen udover dig selv have indflydelse på! Jeg ønsker dig det bedste held og lykke med det.

  • F, 17 år

Jeg vil sige det er typisk piger at fokusere så meget på andres kroppe. Jeg kender det fra idræt og sport hvor man får elevatorblikket når man er nøgen og blir kommenteret. Jeg synes bare du skal ignorere det. Hvis det er nogen trøst så elsker drenge store brystvorter der stritter – jo mere jo bedre!

  • M, Pige, 15 år

Davs!

Du skal tage det på du føler dig mest tilpas i! Toppe er ikke lavet for at skjule ens nipples men for at give støtte. Så der er helt normalt at man kan se dem igennem. Det kan man også ved mig😌 Kan godt forstå det er nederen med de kommentarer fra de andre. Og så især fra pigerne. De burde om noget kunne forstå det er helt normalt! Det sker sikkert også for dem. Det er pisse sejt du har gået i det du havde lyst til indtil nu-bliv endelig ved med det!!❤️ Du kan eventuelt købe en ganske normal top bare med puder i. Det gør jeg selv og det er stortest det samme.

❤️❤️

  • Camilla, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat