Brev

Min pik er underlig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er sikkert ikke noget som helst galt med din pik, men du kan jo for en sikkerheds skyld gå til lægen og få det tjekket, som drengen ovenfor foreslår. Så vidt jeg lige ved, gør man ikke noget ved forhuden, hvis man ikke er generet af det, som eksempelvis infektion under forhuden, smerter under rejsning eller under sex. Det ved lægen helt sikkert også mere om.
Jeg har også selv haft behov for at gå til lægen med min pik og for lægen er det lige så naturligt, som hvis man kom med ondt i en finger.

  • Christoffer, Dreng, 21 år

Ingen stress. Du skal bare få en tid ved din læge og så kan han/hun hjælpe dig. Du skal tænke lægen som en panodil, den hjælper dig kun. Læger er meget professionelle, så de kan sagtens hjælpe dig. Hilsen HJ

  • HJ, Dreng, 14 år

Det er normalt at være usikker!

  • Sara, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat