Brev

Min penis vokser ik!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12

Du skal slet ikke være ked af det, fordi det er jo forskelligt for person til person med hensyn til krops udviklingen osv.

Mit bedste råd til dig er at du bare venter og vær tålmodig.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Det er helt normalt fordi man ikke selv gøre for det så sådan noget synes jeg ikke du tænke så meget over måske bare lave nogen kombacks eller sådan noget ellers er det bare det

  • Ella, 16 år

Jeg vil bare lige sige til dig at drenge går meget mere op i deres penis-størrelse end vi piger gør. Tro mig – vi er ret ligeglade. Jeg har set ikke så få og de har set vidt forskellige ud og har været af vidt forskellig størrelse. Men hvis drengen er sød og gør sig umage kan han altid gøre pigen glad, uanset størrelse. Så prøv om du ikke kan ignorere de andre drenges drillerier, det er dem der tar fejl.

  • 16-årig pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat