Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min penis er alt for stor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Du skal ikke lytte til alle de kommentarer, med hvordan du er SÅ heldig, og burde sætte større pris på det. Det kan være svært at acceptere, hvis man stikker ud fra normen, men det er noget de fleste har været igennem før eller siden.
Jeg syntes på ingen måder du burde skamme dig over det, men tvært imod.
Vi kan ikke ændre på vores kroppe, størrelser eller noget andet for den sags skyld, så ligemeget hvor svært det virker, så prøv at acceptere dig, for den du er.
Nogle har store peniser, og andre har små, præcis ligesom nogle piger har store bryster, og andre nærmest ikke har nogle.
Du er som du er, og det blive nok svært nogensinde at ‘fikse’ dit problem, så prøv i stedet at accepter den del af dig selv, og måske endda se det gode i det <3
Hilsen mig.

  • Jegerbaremig, Pige, 15 år

Tja, tror bar du ik skal tænke så meget over det. Det vel både godt og dårligt, men du kan jo ik ændre på den. Så du kan ligeså godt bar hver glad for den:) og så er det måske heller ik så slemt, i forhold til det omvendte<3

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng på 14.
Jeg har prøvet akkurat det samme, da jeg var de der 13-14 år. Jeg følte alle kiggede på min pik i omklædningsrummet fordi den var så stor, jeg hadede det. Men så valgte jeg at tænke det sådan, at de kiggede på den, fordi de var misundelige. Det hjalp faktisk på en eller anden måde, og det gjorde også, at man kunne være lidt mere naturlig omkring at være nøgen foran andre.
Så vil jeg også lige give dig et godt råd: Nu ved jeg jo ikke hvor du er ift at have sex og sådan, men jeg har fået mig den erfaring, at når ens pik er så stor, er det ekstravigtigt med et langt forspil så pigen er meget våd, inden du trænger op i hende, ellers kan det godt gøre lidt ondt på pigen og det er jo ikke meningen.
Man er som man er, det kan der ikke laves om på, så det er bare med at få det bedste ud af det.
Håber mit svar kan bruges til noget.

  • C, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat