Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde <3
Du skal slet ikke være flov eller ked af din krop. Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort, men jeg LOVER dig at det er der intet galt i.
Jeg fylder snart atten og har kun lige fået mens – og kan ikke engang udfylde en bh størrelse A.
Jeg kender SÅ godt følelsen, jeg husker tanken om hende jeg blev vild med stadig ville mig når de fandt ud af jeg ikke havde bryster. Jeg har hurtigt fundet ud af at det har de intet imod 😉 især ikke hvis det er en person som har samme værdier som mig og er noget værd. Og husk på mens er mega øv, selvom det er træls at være udelukket fra nogle samtaler engang imellem er det noget federe end smerter, blod og oppusthed. Måske udvikler du dig lidt senere, måske er du ved at være færdig – det hele er ok og hvor kliché det end lyder er du helt perfekt som du er <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat