Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

MIN krop!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 11 årige pige.
Alle kommer i puberteten på forskellige tidspunkter. Pigerne fra min klasser er også meget mere udviklede end mig, men man kan ikke gøre noget ved det, det er bare sådan det er. HUSK: man er god nok som man er!

  • Alma, Pige, 16 år

Hej søde, jeg forstår udemærket hvad du er ked af, har selv været ude for det, jeg er lige om lidt 18 og har virkelig små bryster selv, men jeg tænker primært posetivt på det, da store bryster giver gerne ryk problemer, og du er kun 11 år jeg begyndte først at få bryster der jeg var 14, det skal nok komme med tiden, og røv kan man jo træne sig til, men man skal aldrig som i ALDRIG lave om på sig selv for andres skyld, og ærligt så er det mega irriterende at være under udvikling, bryster bliver ømme man bliver træt og man for ondt i kroppen da den skal vokse. Men pas på dig selv, og ik bekymre dig i sådan en tidlig alder, hellere tænk på at være sammen med venner og have det sjovt. Mvh pige på 18

  • Ukendt, Pige, 18 år

Kære pige 11 år.✨
Første regel er ALTID glem hvad de andre siger! Prøv at huske at du jo også for din udvikling på et sidspunkt. Og når det sker vil drengene ligge endnu mere mærke til dig for sent udvikling betyder ofrer større bryster og så videre. HELD OG LYKKE

BOKH

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat