Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Micro penis

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng på 17

Jeg synes ikke du ska bekymre dig om din penis størrelse, for det sgu en normal længde, og de fleste drenge lyver om deres størrelse for at blive beundret sådan er det med “The boys”.

Synes du ska prøve i en periode når du står op at gå ud til et spejl og sige “Jeg elsker min krop” eller “Jeg acceptere min krop og jeg glad for hvordan jeg ser ud”, prøv og gør det selvom det lyder utrolig kikset og underligt, det hjælper for man tror mere på ting hvis man siger det højt.

  • C, Dreng, 17 år

Min kærestes pik er nok ca. 10 cm i stiv tilstand vil jeg tro og vi har fantastisk sex. Så størrelse betyder virkelig ikke noget. Jeg ved også, at mange piger faktisk foretrækker, at pikken ikke er alt for stor, da en for stor pik godt kan gøre lidt ondt, hvis ikke man er våd nok og sådan. Jeg vil vove den påstand, at piger, der siger, at de foretrækker en stor pik ikke ved, hvad de taler om. Men det er bare min erfaring.
Kram. Vh.

  • Anonym, Pige, 19 år

det ikke størrelsen, men gørelsen søde.

  • Cecilie, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat