Brev

Mega flov

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vil du hører en hemmelighed. Nu er jeg godt nok en pige men jeg har også fundet ud af at det handler ikke om at have en kæreste bare for at have en men en kæreste man elsker. Og der skal nok komme en der syntes du er pæn og sød. Du har lang tid at leve i så bare rolig og du er ikke unormal det skal nok komme

  • me me, Pige, 13 år

Tal med din lærer, hvis de mobber er det lærernes pligt at stoppe det!
Ved godt det virker ret pinligt og man føler det ikke hjælper, men tro det eller ej, jeg havde for et par måneder siden en “bitch-fight” med min såkaldte veninde, så sagde hun det til vores lærer, det var f***ing pinligt, men det gjorde dog vores klasse ikk blev mere splittet en halvdelen..

  • Maya, Pige, 12 år

Hej først vil jeg lige sige at du er kun 12 det er ikke sikkert at du er begyndt at udvikle dig så meget og det kan være derfor men for nogle er pikken bare ikke så stor og det er helt normalt da jeg gik i de mindre klasser var det også noget drengene gjorde grin af men det grinte bare lidt af det og sp var der ikke rigtigt mere i det men ellers kunne du snakke med en lære om at du syntes at i ikke taler pænt om hinandens kroppe du kan sige om det kunne være noget i kunne tage op i klassen og snakke om du kan sige at du ikke vil havde at hun sjal sige det er dig der har sagt det men efter det er sagt vil jeg også lige sig at når du bliver lidt større og sex kommer til at fylde så er det tit rart nok for pigen hvis fin pik ikke er så stor da det ikke gør ligeså ondt første gang sp det er et kæmpe plus hved at havde en lille pik og er sikker på din første kæreste også ville sy tes der var rart især hvis det er hendes første gang med sex personligt var jeg glad for at min kærestes pik ikke var så stor så det gjorde ikke så ondt og jeg fik stadig en mega god oplevelse selvom det og er sikker på at folk stadig syntes du er sød og dejlig og være sammen med selvom at din pik er lille og det er også en ligegyldig ting det handler i kke om størrelsen men gørelsen håber du forstår vh pige 14 år

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat