Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg synes du bare skal springe ud i det, da jeg allerede går med MAKEUP og blir snart 12.
du kan fks, starte med at købe en ansigt maske og tage den på. måske dagen efter kan du ind på YouTube og se på noget neutralt makeup loke. du kan måske spørge dine veninder om råd og hvis de begynder at grine eller hvad de eller kunne finde på, så sig at du har ligeså meget lov til at gå med det som dem. det er måske en god ide at sige det til din mor, da jeg sagde til min mor at jeg ville begynde at bruge makeup startede hun med at sige nej men jeg kæmpede for det fordi jeg ik selv er tryg ved mit ansigt og nu går jeg med det.
håber det hjalp

  • girly, Pige, 11 år

Jeg synes du skal snakke med din mor så hun ved hvor meget du går med pga nogen gange er makeup for meget makeup

  • S, Pige, 12 år

hej. Da du er ny til makeup og gerne vil gå med en smule ville jeg forslå at du bruger mascara og concealer (under øjnene og hvis du har bumser og vil dække dem). Du skal bare begynde småt ud og tag dig god tid. ik tænk på hvad dine veninder siger (det lyder nemmere end det er) men du skal bare gøre det du har lyst til. jeg tror på dig og tror det vil klæde dig så godt men husk du ser godt ud hverdag 😀

  • ik lyt til dem, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat