Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke være med pga manglende pubertet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på samme måde. Er ikke i puperteten men mine to BFF’er er meget lagt fremme. Jeg tog en snak med den ene og han var rigtig forstående og sagde at jeg ikke kunne gøre for det og at det snart ville ske for mig. Og så sagde hun at så havde jeg jo veninder der viste hvordan det var og så kunne de hjælpe mig.

  • Pigen 13579, 12 år

hej jeg er en pige på 12 år jeg skal til i 7. klasse men har lige gået på en skole hvor der kun var til 6. klasse så nu skal vi allesammen på en hel ny skole. og vi bliver spredt ud i forskelige klasser. men jeg brudte rigtig til at gå i 6. klasse. og jeg er allerede meget langt fremme i skoene og er mega nervøs for at de andre piger vil kommentere på mig. men min pointe er at du/i skal bare nyde den tid hvor i ikke har fået bryster, hår entime steder, eller mens. fordi i skal nok få det en dag. så nyd tiden. m.v.h …….

  • Anonymous, 12 år

De ved jo ikke om du har fået menstruation eller ej så i princippet kan du bare sige at du har fået din menstruation uden at du har som om de gider at tjekke dine underbukser eller bind

  • Anastian, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat