Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke shave!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Altså jeg har også meget hår forneden, men jeg har ikke et problem med det. Nogle af mine veninder babere sig forneden og nogle gør ikke. Jeg barbere tilgengeld mine ben, og tænker at det er mindre akavet at spørge ens mor for en skraber til ens “ben” og så bare bruge den forneden i stedet (:
Ellers kunne du også købe en skraber selv.
Håber mit svar kunne hjælpe (:

  • Pige🌻, Pige, 14 år

Det er helt naturligt du tænker sådan. Når man får hår starter ens sexuelle føleser jo normalt også og så gør man sig jo nogen tanker. Jeg vidste også min mor ville være imod det men da jeg så fik en ny veninde og vi skulle ligge sammen første gang så shavede jeg simpelthen bare og det gik godt. Jeg var så obs på ikke og vise mig nøgen derhjemme bagefter og min mor opdagede aldrig noget. Så jeg syns da bare du skal shave uden at spørge (køb selv en skraber) uden at spørge.

  • anonym, Pige, 15 år

Hej der! Jeg vil bare lige tilføje lidt til de andre kommentarer, når man shaver dernede, klør det virkelig meget dernede, synes bare lige du skulle vide det. Men jeg har hørt fra nogen, at man vender sig til det.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat