Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barbere??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du barberer numse lissom du barberer dig ved sprækken. Tag et varmt bad så du blødgør hårene. Så kan du sætte dig på hug over et lille spejl og skille balderne lidt med den ene hånd og så skrabe hårene væk fra numsen med den anden. Det er lidt besværligt men med lidt øvelse går det efterhånden. Brug evt. noget godt olie til båden sprække og numse når du er færdig. Man føler sig dejlig sikker og lækker hvis man skal ligge med nogen når man ved man er hårfri og man skal jo mest gøre det for si egen skyld.

  • anonym, Pige, 15 år

Hej pige 🙂
Jeg har ikke så meget afaring med den slags men du skal bare vide at du er god nok som du er og hvis din kæreste synes det skulle være “ulækkert” så er han måske ikke den rette<3 men gør hvad du slev synes føles bedst fordi du bestemmer helt selv kh X❤️

  • X, Pige, 13 år

Tusind tak❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat