Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror det er helt normalt at være i tvivl når man er i pubertet. Jeg er i alt fald og det kan være meget forvirrende. Jeg retter både min seksualitet mod drenge og piger (hvor den faktisk tit blir gengældt) og er virkelig meget i tvivl. Jeg synes både drenge og piger kan være vildt lækre. Jeg har dog læst at når man blir lidt ældre kan tingene begynde at falde mere på plads. Så måske vi bare skal ha tålmodighed.

  • De tvivlende, Pige, 14 år

lad vær at tænke på det, du forelsker dig i dem du forelsker dig i, så det er ærligt ligegyldig med kønnet tænker jeg, men det må være virkelig ubehageligt for dig hele tiden at skulle tænke så meget over det.

  • wow, Pige, 14 år

hej:) jeg har selv været meget i tvivl om min sexualitet. tænke meget på om jeg var bi i starten. altså jeg havde en drenge kæreste men jeg følte mig mere til piger. tænkte virkelig meget på om jeg skulle slå op med ham. (var 12 dengang) slog så op med ham to uger efter. var stadig i tvivl følte ikke det hjalp. men min veninde blev ved med at vise mig billeder af drenge hun syndes der var mega pæne. jeg syntes bare de alle var grimme. men da hun så viste mig en masse billeder af piger syndes jeg de alle var såå smukke. der gik så lidt tid hvor jeg gik og tænkte indtil jeg mødte den her pige. som jeg nu er forelsket i. det var sådan jeg fandt ud at jeg var lesbisk. håber virkelig at du også finder ud af det:) og finder den helt rigtige. jeg ønsker dig STORT held og lykke. kærlig hilsen. pigen på 14:)

  • pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat