Brev

Kropsbehåring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at man skal gøre hvad man selv har lyst til og lade folk føre hvad de vil, jeg lader selv mit hår vokse og har aldrig barberet mig. Det har også gjort mig usikker nogle gange, men jeg gør hvad der passer mig og så må andre synes hvad de vil.

  • Anonym, Pige, 16 år

hejsa
okay what forstår virklig ikke dine veninder. jeg barbere mig selv, fordi jeg syntes det er rarest. men jeg gad viiiiirklig godt være lige så stærk som dig, og tur at være ligeglad med hvad alle andre tænker!!! men altså ville bare lige sige at du ikke skal ændre dit udsende for dine veninders skyld. hvis jeg kendte dig ville jeg meeega gerne være veninder med dig.
ps eeeelsker kort hår på piger <333

  • mig, Pige, 14 år

Hey Chewie
Altså tbh så synes jeg kort hår er fedt, men jeg kan sagtens se hvorfor mange af dine venner nok ikke er så store fans af det.
14 årige er bare ikke så gode til at acceptere folk som er anderledes, jeg er 15 og har lyst til at ændre min tøjstil til noget mere eksperimentalt men r bange for at folk i min klasse ikke kan acceptere det. Synes det er mega cool at du bærer dit korte hår med stolthed og det samme med alt din anden kropsbehåring. Men helt ærligt så skal du være ligeglad med hvad folk tænker om dig selvom det kan være svært, det får du helt sikkert credit for på et senere tidspunkt i dit liv. Men altså du skal gøre det der får dig til at føle dig smuk og accepteret sååååå det er lidt op til din mavefornemmelse. (Og det er jo bare hår det gror ud igen ligemeget hvor det sidder)
Mvh
Han Solo

  • Han solo, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat