Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kroppen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære du

Nøørj, hvor må det være svært at være så ked af, hvordan man ser ud.
Alle ser ud på hver sin måde, og alle er perfekte, præcis på deres egen måde. Det er selvfølgelig rigtig nemt for mig at sige. Men det er noget, som man skal huske sig selv på.

Jeg havde også en periode, hvor jeg var ked af mit udsende, det var virkelig ikke rart at have det på den måde. Men så begyndte jeg at lave en øvelse hver dag, som hjalp mig rigtig meget, nemlig at kigge på mig selv i spejlet, og sige mindst en pæn ting til mig selv. Og ja, det var da lidt akavet første gang, og det føltes helt vildt underligt, men efter at have gjort det i et stykke tid, blev det mere og mere naturligt, og jeg kunne faktisk mærke en forskel på min selvopfattelse.
Håber du kunne bruge mit råd.
Knus fra mig.

  • F, Pige, 17 år

Du skal ikke være ked af hvordan du ser ud. Alle bryster er pæne både store og små og os drenge tænker ikke så meget over om de er store eller små. Bare vær glad for dem du har❤️

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat