Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Krop/:

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt os drenge har det på samme måde når vi får hår på den og lyder som en kyling. Det er ikke fedt men om et år eller to er det ikke sådan mere for så har du mere vænnet dig til tanken:)

  • Marko, Dreng, 14 år

Jeg tror at det er meget normalt at have det sådan. Især det med menstruation. Man vender sig dog til det, og efterhånden bliver det mindre klamt, men det er stadig pisse irriterende.
Derudover er det nok også meget normalt ikke at kunne lide sine bryster, men igen, jeg tror bare at det er noget man skal vende sig til. Og ja det hele er mega irriterende og at ens krop ændrer sig kan måske også lede til noget opmærksomhed man ikke bryder sig om, men en af de andre sagde betyder det bare at vi fungerer normalt.
Jeg ved ikke helt om det her hjalp, men så håber jeg at du finder på en løsning eller en måde hvor du kan holde det mere ud på.
Desuden kan det også være at du skal kigge lidt på de forskellige køn og kønsidentiteten der er, for måske kan du relatere til nogle af de ting? Jeg siger ikke at du er trans eller nonbinary, men det kunne være at det er sådan du føler det?
Uanset hvad ønsker jeg dig held og lykke! <3

  • Jordbær, Pige, 15 år

Hej pige jeg kan sagtens forså dig, jeg har også selv haft det dårligt over min krop og er selv ved a komme pubateten Og mange fra min klasse er ikke begyndt endnu. Jeg føler mig også lidt usikker Men husk nu det er en del af din udvikling at få bryster og mens og man kan nogle gange godt føle at mens er lidt klamt. Jeg håber at det bliver bedre

kh pige på 11 år

  • E, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat