Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kraftige lår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv en giga røv og troede også det var no go hos drengene. Men har faktisk fundet ud af at nogen faktisk tænder på store røve. Jeg har en sød kæreste nu og vi er intime og han elsker at smække mig i den og begrave sig i den. Så fortvivl ikke, der er faktisk mange fans af store røve!

  • Nora, Pige, 15 år

Arghh det en pige de rhar skrevet det okay. Jeg havde det på samme måde tænkte “fuxk jeg er tyk, fuxk mine lår” osv. Men senre begyndte jeg med at kunne lide min krop som den er.

  • LeBron james, Dreng, 14 år

vi allesammen er forskellige nogen ser bedst ud med en stor røv og lår og andre ikke og jeg tror der er mange der kan lide dig som du er

  • mads, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat