Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kort hår no go?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved godt det her lyder som noget pis, men personligt synes jeg kort er fkn flot især på piger! Jeg ved godt det nok ikke betyder noget for dig, men jeg synes virkelig du skal prøve at owne din nye frisure! Jeg er helt sikker på at det ser fkn godt ud til dig! Og hvis du endelig har brug for at kunne føle fortrydelse over at have klippet dit hår – så synes jeg virkelig at du skla prøve at vende det til noget andet end den mistede opmærksomhed! Det er selvfølgelig også helt fair at føle det! Men virkelig! Prøv at vende det til noget positivt! Synes personligt det fkn sejt gjort af dig – det har jeg altid gerne villet! Håber det hjalp bare lidt? Jeg håber at du bliver glad for det korte hår! ❤️

  • Pige der er fan af dit korte hår! Ej undskyld..., Pige, 14 år

Ja det har jeg, mange gange. Faktisk næsten hver gang jeg har været til frisøren har jeg fortrudt og synes det er blevet for kort, men det gror ud igen bare giv det tid.
Fordi du har taget en chance med at prøve noget nyt hvilket er godt for det skal man bare en gang imellem, betyder ikke du er mindre attraktiv, der er masser af piger der ser fantastiske ud uden det lange har og jeg er sikker på det også klæder dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige.
Jeg har selv haft langt hår men er nu blevet klippet kort håret og det er lang tid siden men jeg kan tydeligt huske at jeg har haft det som dig!! jeg fortryder det ik!! drengene i min klasse de undrende sig også over hvorfor jeg havde gjort det!! og jeg tænkte bare fuck dem det er min stil!! og piger kan sagtens have kort hår!! drengene i min klasse tog også indtrykket væk fra mig! men nu når der er gået lang tid så er drengene i min klasse helt normale og de har vænnet sig til det! håber du kunne bruge mit svar og min besked men held og lykke.

  • Korthåret pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat