Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kommer for hurtigt

Hej børnetelefon,

jeg er en dreng på 14 år.

Jeg har haft en kæreste i et par år, og vi er lige begyndt på at lave “seksuelle” ting.

Men jeg har bemærket at jeg kommer meget hurtigt.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er et problem som mange har, og det kan enten blive bedre eller forblive det samme.
Start med at spørge din kæreste om det irriterer hende, at du kommer for hurtigt, eller om det overhovedet er for hurtigt.
Hvis du gør, så kan i enten starte sex ud med, at du slikker hende, giver finger, osv. Og så have penetration. Ellers kan i starte ud med at SU får et blow-/handjob tio du kommer, for derefter at penetrere og tilfredsstille hende (det er dog ikke alle der er i stand til at forblive hårde efter at de kommer).

Håber at det hjalp, men ellers er der helt sikkert flere råd på wikihow.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Du skal ikke være ked af det – jeg tror mange drenge har det problem. De drenge jeg har været sammen med, har i alt fald. Min nuværende kæreste kommer også lynhurtigt men vi har løst det på den måde, at han først slikker mig til orgasme og umiddelbart bagefter kan han så trænge op i mig og tømme sig. Det skal være den rækkefølge. Vi har prøvet det modsat, men så mangler han den energi der skal til for at kunne slikke ordentligt. Det er bedst hvis han er tændt og ophidset når han skal give oral. Det virker i alt fad for os. Har også læst noget om at drenge måske kan øve sig i ikke at komme så hurtigt – ved at stoppe op i tide og sådan. Men ved ikke så meget om det.

  • Pige, 15 år, Pige, 15 år

Tror ikke der er andet at gøre end øve sig som Fynboen siger. Mærk godt efter hele tiden. Når du mærker den er på vej, så stop. Bliv i pigen og stop stødene eller træk dig helt ud af pigen. Når du så kan mærke det ikke lige er op over så gå op i pigen igen eller genoptag stødene indtil igen du er ved at komme. Sådan fortsætter du til du tillader dig selv at komme. Men det kræver øvelse.

  • Christopher, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat