Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kønslæber

Hej, jeg er en pige på 15. Jeg har en kæreste, og vi har snakket om at lave noget seksuelt – vi har kysset osv.

Men problemet er at jeg gerne vil, men er så flov over mine kønslæber..

Mine indre kønslæber er sådan udenfor de ydre. Så det hænger sådan udenfor. Jeg er bare bange for at han synes det er klamt. Har altid ønsket mig en lukket vagina..

Andre som har samme problem?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er meget normalt, drenge er ligeglad. Bare prøv og se om du kan lade være med at tænke på det. Undskyld hvis der er stavefejl er ordblind😀

  • Dreng, Dreng, 17 år

Hej, det er selvfølgelig rigtigt træls for dig, at du ikke er tilfreds. Hvis du er interesseret i at hygge med kæresten skal du da bare springe ud i det.😊 han synes sikkert du er super dejlig, og han ligger sikkert ikke mærke til det når i hygger jer. Du vil jo selvfølgelig altid lægge mærke til det, men jeg tror han er ligeglad for han elsker dig.😀

  • Ano, Pige, 14 år

Hej😁
Hvis i allerede er kærster vil han sikkert gerne! De fleste drenge er ligeglade !

Håber i får en hyggelig dag!

  • Leonora, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat