Brev

Kønslæber

Hej, jeg er en pige på 15. Jeg har en kæreste, og vi har snakket om at lave noget seksuelt – vi har kysset osv.

Men problemet er at jeg gerne vil, men er så flov over mine kønslæber..

Mine indre kønslæber er sådan udenfor de ydre. Så det hænger sådan udenfor. Jeg er bare bange for at han synes det er klamt. Har altid ønsket mig en lukket vagina..

Andre som har samme problem?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er meget normalt, drenge er ligeglad. Bare prøv og se om du kan lade være med at tænke på det. Undskyld hvis der er stavefejl er ordblind😀

  • Dreng, Dreng, 17 år

Hej, det er selvfølgelig rigtigt træls for dig, at du ikke er tilfreds. Hvis du er interesseret i at hygge med kæresten skal du da bare springe ud i det.😊 han synes sikkert du er super dejlig, og han ligger sikkert ikke mærke til det når i hygger jer. Du vil jo selvfølgelig altid lægge mærke til det, men jeg tror han er ligeglad for han elsker dig.😀

  • Ano, Pige, 14 år

Hej😁
Hvis i allerede er kærster vil han sikkert gerne! De fleste drenge er ligeglade !

Håber i får en hyggelig dag!

  • Leonora, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz om sex, seksualitet og krop Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.

På Sexliniens hjemmeside kan du finde information om sex, og du kan også få rådgivning om sex og seksualitet.
Chat
Chat