Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Knuder i brystvorterne.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er helt normalt !! man kan skylde brysterne i koldt eller varmt (ikke lugtent, enten vamere eller kolder end din normale bade tempertur) det hjælper for mig 🙂

KNUS <3

  • mig, Pige, 12 år

Hej
Det er helt normalt at have ømme bryster når man er vex at udvikle bryster. Jeg tror næsten ikke at der er nogen som ikke oplever det, der er selvfølgelig nogen det gør det i højere grad end andre.
Det er også meget normalt at få sin mens når man er 14 så det kan godt være men tror at de fleste ikke er så øm i brysterne når de får deres mens

  • Mig der håber at hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat