Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen kavalergang

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes du skal prøve at gå i en undertøjsbutik og spørge om ikke de har en push up der både samler og løfter. Jeg kender en pige der har den flotteste kavalergang (og gerne viser den!). Jeg er helt sikker på hun bruger en push up der både kan løfte og samle. Desværre kender jeg hende ikke godt nok til at spørge hende for det er jo lidt pinligt. Men spørg i en undertøjsforretning, find en ung pige der ekspederer, hun kan garanteret hjælpe.

  • B, Pige, 16 år

Hej søde,
Jeg vil lige starte ud med at sige at det er super naturligt og normalt at de ikke rører hinanden. Og du er smuk med eller uden kavalergang. Det er faktisk ens bh, som gør at der opstår en kavalergang. Jeg vil vædde med at de piger du ser med den kavalergang du ønsker, skyldes deres bh.

Jeg vil anbefale at investere i en god bh, som kan give dig det look. Jeg er ikke professionel, men jeg ved at “plunge bh” giver en god kavalergang. Spørg evt. nogle om hjælp i butikkerne til at finde den rette bh.

  • S, Pige, 17 år

Søde skat. Man kan ikke engang se jeg har bryster. Og er ligeglsd. Det min krop.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat