Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kløe dernede…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg havde det præcis samme problem og det forsatte også indtil jeg ikke kunne holde det ud længere. Men jeg fortalte det til min mor og hun fortalte mig at det kan skyldes man ikke går nok i bad eller at man ikke vasker den godt nok, jeg begyndte derfor og gå mere i bad og vaske min krop bedre og så begyndte det og stoppe med at klø. håber det hjælper:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 13 år. Jeg vil nok sige den klør fordi der måske er for meget hår på den. Så derfor kunne det være en god ide at klippe lidt af stille og roligt. Det kan også være hvis du ikke vasker den nok, men du kan altid bare tage en vådserviet og lige tørre dernede så ville det også skulle hjælpe. Og hvis du har shavet den hvis du har og den så stadig klør så skal du finde en bedre baner skraber.

  • my, Pige, 13 år

Hej
Din mor har jo selv prøvet det så selvfølgelig vil hun forstå…
Ikke destro mindre kan du altid benytte Google hvis det bliver for meget af en åben snak💖

  • Tød, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat