Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kan drenge kun lide tynde piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du!
Jeg er helt sikker på at du er fin som du er! Når drenge kommer i puberteten begynder de at tænke mere og mere på piger. Der er self nogle drenge som er ret, ehmm – “ ikke modne “. Det er altså dem som hele tiden ævler om at en pige skal være helt tynd, god røv osv.

Men du vil senere finde ud af at der altså er mange (stort set alle som ikke er urespektløse), som gerne vil være sammen med en som gør en glad. Det er trods alt det indre der betyder det hele!

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej. (:
Alle folk har forskellige størrelser og former, og det er helt normalt! Vi er jo alle unikke. Der bliver set rigtig meget på den perfekte side af de sociale medier, og ikke nær så meget af det uperfekte. At have lidt ekstra på maven og lårene er helt okay og normalt. Du spiser sundt, o det er rigtig godt.

En kæreste er en, der skal elske dig for den du er, og sætte pris på både din krop, men også din personlighed. Du kan sagtens finde en kæreste. (:

  • Anonym, Pige, 18 år

Hi<3
Jeg elsker at du tør at indrømme at du ikke er som de andre. Men faktisk så tror jeg drenge er lidt ligeglade, tror det er mere charme der tiltrækker dem. Hav altid et smil på læben. Der er denne her pige fra min klasse. jeg vil ikke kalde hende tyk, men hun har bare mere fedt. hun var faktisk den der først fik en kæreste, faktisk ham jeg synes er lækreste. Jeg mener hun har noget fedt, men hun er virkelig sød, hun er tiltrækkende, hun er charmerende, hun har altid et smil på læben 🙂 selvfølgelig er der nogle der vil have de skinny folk, men dem skal man jo ikke tage sig af. Så længe du er glad for din krop er alt som det skal være.

  • Jungkooks rigrige kone, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat