Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil stoppe med at onanere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey ! Det er altså helt normalt… det er rigtig sundt og en god ide… så ved man hvad man kan lide til når man engang skal have sex! Jeg onanere også nogle gange ☺️

  • Sara som altid er her ❤️❤️, Pige, 14 år

Hej med dig.

Jeg forstår enligt ikke hvorfor du onanerer nu hvor du giver udtryk for at du enligt ikke bryder dig om det, jeg kunne forestille mig at det er noget du gør når du keder dig, så du kunne prøve at finde på noget at lave istedet for, for eksempel tegne, gå en tur, snak med dine venner bare noget du godt kan lide at lave:)

Hel og lykke
Kh

  • N#, Pige, 17 år

Hej dreng på 15 år
Jeg kan 100% relatere til dette, og ved seriøst hvor svært det er at stoppe.
Det der hjalp på for mig da jeg skulle skære ned på/stoppe helt, var at sætte på mål, eller en grund til hvorfor. Det kunne fx. sige at nu ville jeg tage en helt måned uden, og det gør jeg fordi det opsluger alt for meget tid. Dette er noget hvor du skal kigge på dig selv og finde dine grunde og dine måder at komme videre.

Håber det kunne hjælpe. 😉

  • Minds#, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat